destemstudio wordt geladen

Workshops voor groepen, scholen, bedrijven. Stemkwaliteit en articulatie

Voor groepen tot 7 personen, De StemStudio komt naar u.

Workshops stemkwaliteit en articulatie

Wil je graag de stemkwaliteit en de articulatie van je groepsleden verbeteren? Wij werken een workshop op maat uit voor jouw school, jouw bedrijf, jouw vereniging.


Wat mag je verwachten?

inzicht stem spreekapparaat

Je krijgt meer inzicht in de werking van je spreekapparaat. - Je leert wat goed en niet goed is voor je stem. - Je krijgt meer controle over je stemgeluid waardoor je met meer zelfvertrouwen kan spreken.

lichaamshouding ademhaling

Je wordt je bewust van de invloed van je lichaamshouding op je stem. - Je leert je adem juist te plaatsen waardoor je meer rust vindt in het spreken. - Je krijgt technieken aangereikt om met meer draagkracht te spreken.

volume toonhoogte tempo

Je leert de luisteraar te raken met je stem. - Je leert te spelen met volume, toonhoogte en tempo om de luisteraar te blijven boeien. - Je vermijdt stemklachten door je grenzen te leren kennen en je stem op een gezonde manier te gebruiken.

stemtimbre klanken articuleren

Je ontdekt je meest aangename stemtimbre. - Je leert de verschillende klanken juist uit te spreken en werkt je dialectische klanken weg. - Je leert verstaanbaar en pittig te articuleren.

Hoe werken we?

We werken steeds in kleine groepen (max. 7 personen) zodat alle deelnemers persoonlijke feedback krijgen. In ons overleg vooraf bepalen we samen de specifieke doelstellingen voor je groep. We stemmen de inhoud van de workshop daarop af. Zo is het werken aan een groot volume voor leerkrachten meestal erg interessant. Telefonisten daarentegen hebben vaak meer baat bij het werken aan een rustige ademhaling. Tolken moeten dan weer snel en verstaanbaar kunnen spreken. In ieder geval zal de workshop concrete oefeningen bieden waar je als spreker onmiddellijk mee aan de slag kan.

Locatie

Wij komen tot bij jouw school, bedrijf of vereniging.

Destemstudio stem en uitspraak

tolk
telefoniste
leerkracht
workshop
in de praktijk
TOP